"O ayarlamazsa ben ona göre ayarlarım!"

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, itirazlara neden olan gol pozisyonundan çok, 4. hakemin tavırlarına kızdı! Avcı, maçın 4. hakemi İsmail Şencan'a "Nasıl konuşacağını, beden dilini doğru ayarlaması lazım yoksa ben de öyle ayarlarım" diye mesaj yolladı.

NTV Spor 03.10.2015 - 21:39
"O ayarlamazsa ben ona göre ayarlarım!"

Galatasaray yenilgisi sonrası Lig TV canlı yanınında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı Podolski'nin pozisyonundan çok 4. hakemin tavrına tepki gösterdi.
 
Hakemin kararını "Hayatım boyunca hakem hakkında konuşmadım, hatadır, onlar da yapıyorlar" diye gerelendiren Avcı, karşılaşmanın 4. hakemi İsmail Şencan'a sert tepki gösterdi.
 
"4. hakemin nasıl ifade edeceğini, teknik adamlarla nasıl konuşacağını, beden dilini doğru ayarlaması lazım yoksa ben de ona göre ayarlarım" diyen Abdullah Avcı, hakemlere hep destek oldum olmaya da devam edeceğini vurguladı. Pozisyonla ilgili konuşmadığını vurgulayan Avcı, sözlerini "Sadece nasıl hitap edeceklerini, nasıl davranacaklarını son derece sağlıklı düşünüp test etmeleri gerekiyor" dedi.

Avcı maç değerlendirmesinde ise oyunun kontrolünü sürekli elde tuttuklarını belirterek "İyi oynadık, ilk bölümde oyunu kontrol ettik ama üretemedik. İkinci yarıda da resim lehimize dönmüştü ona göre kazanmak için hamle yaptık. İkinci yarı tamamen kontrol bizdeydi. Pozisyon vermeden, kalecimiz yere yatmadan 2-0 kaybettik" ifadelerini kullandı.
 
Avcı Galatasaray'ın bu galibiyetle rahatladığını da belirterek "Hamza Hoca adına sevindim. Başarılar diliyorum bundan sonra" dedi.
 

Sayfa Yükleniyor...