Şubat'ta masaya oturuyor!

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser El Halifi, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Zlatan Ibrahımovic’i takımda tutmak istediklerini söyledi. El Halifi, İsveçli yıldızla şubat ayında masaya oturacaklarını belirtti.

NTV Spor 19.12.2015 - 19:33
Şubat'ta masaya oturuyor!

Zlatan Ibrahimovic geleceğine henüz karar vermiş değil. 2012'den beri formasını giydiği Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İsveçli golcünün kariyerine nerede devam edeceği şimdilik gizemini koruyor. İngiltere ve İtalya'dan birçok teklif aldığı bilinen 34 yaşındaki golcü için MLS ekipleri de transfer yarışına girmiş durumda.

Paris Saint-Germain ise İsveçli yıldızı takımda tutmayı planlıyor. Başkan Nasser Al Khelaifi, Ibra'ya şubat ayında bir sözleşme sunmaya hazırlandıklarını belirtti. Khelaifi, “Zlatan'a büyük bir saygım var. Onunla karşılıklı oturup geleceği konusunda ne yapmak istediğini yüz yüze konuşacağım. Zlatan, onu hep desteklediğimi bilen bir futbolcu. Kontratını uzatma açısından bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. O kalmak istiyor, biz de onun kalmasını istiyoruz" dedi. Ibrahimovic'in Paris sevgisine de değinen Al Kelaifi, golcü oyuncunun takımda kalacağına inandığını söyledi.

Zlatan Ibrahımovıc, Paris Saint-Germain tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.
 

Sayfa Yükleniyor...