Güneş'in 3 alternatifi!

Beşiktaş, savunmada bir oyuncusunu daha kaybetti. Marcelo'nun Konyaspor maçında kırmızı kart görmesi stoper pozisyonundaki sıkıntıyı artırdı. Güneş'in elinde 3 çözüm var...

NTV Spor 11.02.2016 - 12:42
Güneş'in 3 alternatifi!

Beşiktaş'a Rhodolfo'nun uzun süreli sakatlığının ardından, bir kötü haber de Marcelo'dan geldi. Türkiye Kupası'nda oynanan Konyaspor maçının 65. dakikasında Rangelov'u son adam olarak düşüren Brezilyalı stoper, gördüğü kırmızı kart sonrası takımını 10 kişi bıraktı. Kupada görülen kırmızı kartlar lig maçında geçerli olduğu için Marcelo, 21. haftadaki Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

NECİP, TOSIC VEYA BECK...
Rhodolfo'nun sezonu kapatması nedeniyle Alexis - Marcelo ikilisiyle yola devam etmeyi düşünen Teknik Direktör Şenol Güneş, Başakşehir'e karşı farklı bir savunma kurgusu oluşturmak zorunda kalacak.

Pazar günü oynanacak maçta Alexis'in yanında Necip veya Tosic formaya en yakın isimler.

Şenol Güneş'in diğer bir alternatifi ise Andreas Beck'e stoperde şans vermek olabilir. Bu durumda asıl pozisyonu sağ bek olan Alman oyuncu, Alexis ile birlikte stoper ikilisini oluşturacak, savunmanın sağında ise Serdar Kurtuluş görev yapacak.

Sayfa Yükleniyor...