Monte Carlo'da Bouffier zirveye oturdu

Dünya Ralli Şampiyonası Monte Carlo Rallisi ile başladı. Yarışın ilk üç etabı geride kaldı. İlk üç etap sonunda sürpriz bir isim Bryan Bouffier liderliğe yerleşti.

NTV Spor 16.01.2014 - 15:25
Monte Carlo'da Bouffier zirveye oturdu

Değişken hava ve zemin şartları nedeniyle Dünya Ralli Şampiyonası'nın en zor yarışlarından biri olan Monte Carlo Rallisi'nde ilk etaplar sürprizlere gebeydi.

Geçtiğimiz yılın dünya şampiyonu Volkswagen pilotu Sebastien Ogier, yarışın henüz başında hafif bir şekilde duvara çarptı. Fransız pilot etabı üçüncü sırada bitirerek yarışa devam etti. Ancak Hyundai pilotu Thierry Neuville o kadar şanslı değildi. Belçikalı pilot ilk etapta yarış dışı kaldı.

Eski Formula 1 pilotu Robert Kubica, ilk iki etabın en hızlı isimiydi. Üçüncü etapta ise kara uygun lastikleri olan ekipler iyi derece elde etti. Sürpriz bir isim Fransız Bryan Bouffier etabı ilk sıırada bitirdi ve genel klasmanda liderliğe yerleşti. Onu Britanyalı Kris Meeke ve İspanyol Dani Sordo izliyor.

Son şampiyon Sebastien Ogier ise yarışa 9'uncu sırada devam ediyor. Dünya Ralli Şampiyonası'nı bu sezon NTV Spor'dan izleyebileceksiniz. Monte Carlo rallisinin ilk gün özeti bu gece saat 01.00'de NTV Spor'da olacak.

Yarışın 9'uncu özel etabı ise yarın saat  14.00'de NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

 

 

Sayfa Yükleniyor...