"Bundan sonra iyi futbol oynayıp..."

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı 3-1 yenen Adanaspor'un Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Bundan sonra iyi futbol oynayıp, genç futbolcularımızı geliştirirsek Adanaspor için büyük bir kazanç" dedi.

NTV Spor 25.01.2015 - 19:01
"Bundan sonra iyi futbol oynayıp..."

Kurtar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan futbolcularını kutladı.

Zor müsabaka olduğunu aktaran Kurtar, "Karşıyaka takımı da iyi mücadele etti ancak sahadan biz galibiyetle ayrıldık. Bizim için çok önemli bir maçtı" diye konuştu.

"BİRAZ ZORLANDIK..."
Karşılaşmaya iyi başladıklarını, çeşitli goller kaçırdıklarını anlatan Kurtar, "İlk gölü bulunca rahatladık. İkinci golü de bulduk ancak rakip de gol atınca biraz zorlandık. Maçın sonlarında üçüncü golü de attık, mutluyuz. Karşılaşmada taraftarlarımız da takıma büyük destek oldu. Bundan sonra iyi futbol oynayıp, genç futbolcularımızı geliştirirsek Adanaspor için büyük bir kazanç" şeklinde konuştu.

GÖKSU: MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ
Karşıyaka'nın Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da karşılaşmanın ikinci yarısının ilk yarıya göre daha hareketli geçtiğini söyledi.

Adanaspor'un ikinci golünden sonra rakibe karşılık verdiklerini, beraberliği yakalamak için mücadele ettiklerini dile getiren Göksu, "Özellikle son 10 dakika beraberliği kurtarmak için baskı kurduk ama olmadı. Sezonun ikinci yarısına iyi hazırlanmıştık, 'mağlup olmuyorsak beraberlikle ayrılalım' diye düşünmüştük ama olmadı. Bundan sonra önümüze bakacağız" ifadesini kullandı.

Göksu, mücadeleyi bırakmayacaklarını, bundan sonraki karşılaşmalarda puan veya puanlar alarak yola devam edeceklerini belirterek, Karşıyaka'yı seven herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...