"Lehimize çevirmek bizim elimizde"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Hedefimiz doğrultusunda oynayacağımız tüm maçları lehimize çevirmek bizim elimizde. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz" dedi.

NTV Spor 11.02.2015 - 17:30
"Lehimize çevirmek bizim elimizde"

Süper Lig hedefi ile lige başlayan Karadeniz ekibi, ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenman öncesinde açıklamada bulunan teknik direktör Altın, bulundukları ligde artık kolay maçların olmadığını söyledi.

Futbolcularla hem pratik hem de teorik olarak yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Altın, "Hedefimiz doğrultusunda oynayacağımız tüm maçları lehimize çevirmek bizim elimizde. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Samsunspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Aldığımız galibiyetler bizi rehavete sürüklememeli çünkü önümüzde halen uzun bir maraton var" dedi.

Samsunspor taraftarlarının mutlu olması için canla başla çalıştıklarını dile getiren Altın, "Bütün maçları lehimize çevirerek hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Deplasmanda karşılaşacakları Boluspor maçının rakip takım adına da önemli olduğunu vurgulayan Altın, "Bu karşılaşma belki Boluspor için ölüm kalım maçı olacak. Aynı durum bizim için söz konusu değil ancak yaşadığımız olumsuzluklardan ders alıp yolumuza devam edeceğiz. Tabi ki az hata yapıp Boluspor maçını da lehimize çevirmek için mücadele edeceğiz. Maçı lehimize çevirecek güce ve kaliteye sahip oyuncu potansiyelimiz de var. Bundan sonraki süreçte her maçı tek tek düşünerek hareket ediyoruz. Boluspor maçı da bizim adımıza 3 puanlık önemli bir maç ve 3 puanı alıp galibiyet serimizi devam ettirmek arzusundayız" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...