"Düşme korkusu yaşamamak için..."

PTT 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, düşme endişesini ve korkusunu yaşamamak için bir an önce puanlar alıp alt sıralardan yukarıya doğru çıkmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 12.02.2015 - 15:03
"Düşme korkusu yaşamamak için..."

Denizlispor, pazar günü Altonordu ile yapacakları maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İpekoğlu, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, genç ve kaliteli bir takıma karşı oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini ifade etti. Altınordu'nun topu çabuk oynayabilen futbolculara sahip olduğunu ve disiplininden kopmadan mücadele eden bir takım görüntüsünde olduğunu belirten İpekoğlu, "Bucaspor maçında 65-70 dakika çok iyi futbol oynadık. Yapmamamız gereken hataları yaparak maalesef mağlup olduk. İçeride oynayacağımız Altınordu maçı ve bundan sonraki maçları kazanma zorunluluğumuz var. Düşme endişesini ve korkusunu yaşamamak için bir an önce puanlar alıp alt sıralardan yukarıya doğru çıkmak istiyoruz. Bu anlamda Altınordu maçı bizim çok önemli bir maç, bu maçtan 3 puan almak zorundayız" dedi.

İpekoğlu, takıma ara transferde takıma katılan futbolcuların fiziksel açıdan gün geçtikçe daha iyi duruma geldiğini, futbolculardan bazılarını Altınordu karşılaşmasında şans vereceğini kaydetti.

Bu arada, sakatlı geçen Mustafa Keçeli takımla antrenmanlara başladı.

 

Sayfa Yükleniyor...