"Boluspor'u çok iyi analiz ettik"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda pazar günü oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

NTV Spor 13.02.2015 - 16:26
"Boluspor'u çok iyi analiz ettik"

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular şut ve pas çalışması yaptı.

İdmanın son bölümünde taktik ağırlı çift kale maç gerçekleştirildi. İdmanı izlemeye gelen taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı - beyazlı takım, idmanın ardından otobüsle Bolu'ya hareket etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyet serisine devam etmek istediklerini kaydetti.

Tüm maçları tek tek ele aldıklarını belirten Altın, "Tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu Boluspor maçına yönlendirdik. Boluspor'u çok iyi analiz ettik  Oyuncularımıza maçlarının videolarını izlettirdim. Onlara neler yapmaları gerektiğini anlattım. Belki klişe bir söz ama zor maç olacak. Bizim açımızdan da onların açısından da stresi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. 90 dakika sahada doğruları yapan ve mücadeleyi sonuna kadar devam ettiren ekip kazanacak. Hafta boyunca çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik. Umarım sahadan gülerek ayrılan taraf biz oluruz, bu konuda oyuncularıma çok güveniyorum" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...