"Şanlıurfaspor'u sürklase ettik"

PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Elazığspor'un yardımcı antrenörü Önder Engin, "Sahada Şanlıurfaspor'u sürklase ettik. 3 puanı sonuna kadar hak ettik. Puan açısından çok üzüntülüyüz" dedi.

NTV Spor 14.02.2015 - 17:52
"Şanlıurfaspor'u sürklase ettik"

Engin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Teknik Direktör Ümit Özat'ın hafta için oyunculara vermiş olduğu taktiksel anlayışı sahaya yansıtan ve onurlu bir mücadele ortaya koyun futbolcularını tebrik ettiğini belirtti.

Maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak skor açısından üzüntülü olduklarını dile getiren Engin, "Sahada, Şanlıurfaspor'u sürklase ettik. 3 puanı sonuna kadar hak ettik. Puan açısından çok üzüntülüyüz ama oyun açısından bize mutluluk veren en büyük şey bu oyunumuzu hocamızın bize vermiş olduğu taktiksel anlayışı sahaya yansıtan futbolcularımız diğer haftalarda bunu uyguladıklarında daha iyi yerlere geleceğimize inancımız sonsuzdur. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Engin kendileri açısından şanssız bir maç olduğunu ifade ederek, daha iyi çalışıp önlerindeki maçlara bakacaklarını sözlerine ekledi.

ÖZKÖYLÜ: ALINAN PUAN MUTLULUK VERİCİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise son haftalarda her iki takımın da puan kaybı olduğu için bugünkü karşılaşmanın önemli olduğunu belirtti.

Maçın kırmızı kart anına kadar başa baş gittiğini anlatan Özköylü, "Her şeye rağmen oyunu bırakmadan beraberliği yakaladık. Onlar şansızdı, biz şanslıydık. Tabii ki ikinci kırmızı karttan sonra olay tamamen maçı bu noktada bitirmeye döndü. Her şeye rağmen alınan bir puan bizim için gerçekten çok mutluluk verici. Bize hakikaten çok moral ve güven verecek. Takımın potansiyelinin ve kapasitesinin ne olduğunu kendileri de görme şansı yakaladı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...