"Galibiyeti özlemişiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'u 2-1 yenen Manisaspor'da teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, galibiyetin kendilerine iyi geldiğini belirterek, "İnşallah bundan sonraki hafta daha iyi olacak" dedi.

NTV Spor 22.02.2015 - 16:43
"Galibiyeti özlemişiz"

Dilaver Mutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Şaban Yılmaz Genişyürek'in sakatlanarak oyundan erken çıkmasının kendileri için dezavantaj oluşturduğunu, buna rağmen oyun düzenini maç boyunca bozmadıklarını belirtti.

Önceki maçlarda iyi oynamalarına rağmen, kolay gol yemelerinin puan kayıplarına neden olduğunu kaydeden Mutlu, "Bu maçta da son dakikalarda penaltıdan gol yedik ve kendimizi sıkıntıya soktuk. Galibiyeti özlemişiz, iyi odu. İnşallah bundan sonraki hafta daha iyi olacak. Antalya'dan başlayarak puan ya da puanlar alarak ligde mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

Şaban'ın sakatlığıyla ilgili de bilgi veren Mutlu, sol elmacık kemiğinde kırık saptanan futbolcunun operasyon geçireceğini sözlerine ekledi.

YILMAZ: HAKEM ETKİLENDİ
Maçın hakemi tarafından Adanaspor Teknik Sorumlusu Güvenç Kurtar'ın tribünlere gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcısı Erdoğan Yılmaz, sakatlanan Şaban Yılmaz Genişyürek'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Manisaspor'un çok akıllı strateji ile oynadığını anlatan Yılmaz, "Talihsiz bir olayla müsabaka başladı, hakem bu olaydan etkilendi ve etkisi altında kaldı. Yavaş tempoda geçen maç oldu, kazanan bir adım yukarı çıkacaktı, bir adım geri attık. Futbol adına bu maçta söylenecek fazla bir şey yok. Topun oyunda kaldığı süre 30 dakikayı geçmedi. Bundan sonraki maçlarımızda kazanmak için yola devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...