"Benim olduğum yerde adalet vardır"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Hüseyin Özcan, "Kim daha fazla çalışırsa formayı o hak eder, benim olduğum yerde adalet vardır" dedi.

NTV Spor 27.02.2015 - 14:32
"Benim olduğum yerde adalet vardır"

Özcan, "takım kadrosunun teknik heyet dışındaki isimler tarafından belirlendiği" yönünde ortaya atılan iddiaların üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Takım kadrosunun tamamen kendisi tarafından belirlendiğinin altını çizen Özcan, "Beni tanıyan tanır. Bu konuda kesinlikle başkalarının yönlendirmesine gelmem. Kendi kararlarımla hareket eder ve ona göre karar alırım. Bu konuda kimse endişe etmesin. Kim daha fazla çalışırsa formayı o hak eder, benim olduğum yerde adalet vardır. Bizim bu çocukları kazanmak gibi bir misyonumuz da var. Bu nedenle her konuda adaletli davranıyoruz" dedi.

Karar alırken futbolcuların geleceğini düşündüğünü anlatan Özcan, "Eğer ben onlara adaletli davranmazsam o çocukları da kaybedebilirim. Bu konuda da hassas olmaya çalışıyorum. Bu çocuklar Orduspor'un geleceğini kurtaracak. Eğer biz bu çocuklara 'Orduspor'un kurtuluşu' diyebiliyorsak kararlarımızda da adaletli olmamız gerekir. 7'den 70'e bütün Orduluların bilmesini isterim ki Orduspor'da formalar adaletli dağıtılıyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...