Samsunspor'da hedef 3 puan!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "İkinci yarıdaki çıkışımızı Elazığspor maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

NTV Spor 12.03.2015 - 15:20
Samsunspor'da hedef 3 puan!

Ateş, Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Hedeflerinin galibiyet olduğuna işaret eden Ateş, "Elazığ'dan galibiyetle Samsun'a dönmeyi amaçlıyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısına iyi başladık. Adanaspor maçında küçük bir kaza yaşadık ancak hemen toparlandık. Bu mağlubiyet futbolcularımızı olumlu yönde etkiledi, hemen akabinde Antalyaspor galibiyeti moral oldu. Zaten iyi bir takıma sahibiz. İkinci yarıdaki çıkışımızı Elazığspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Umarım 3 puanla Samsun'a döneriz"diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, Elazığspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde tamamladı. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma koşusu, kültür fizik ve yan top çalışması yaptı.

İdmanın ardından yerel ve ulusal gazetelerde çalışan basın mensupları futbolculara moral vermek için baklava ikram etti.

Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan Karadeniz ekibinin, cumartesi günü oynayacağı Elazığspor maçı için yarın THY'ye ait uçakla Elazığ'a gideceği bildirildi.

 

Sayfa Yükleniyor...