"Aşağıya doğru bakmamız gerekiyor"

PTT 1. Lig'de, sahasında Bucaspor'a 1-0 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar, "Yukarılara bakıyorduk 'ilk 6'ya girebilir miyiz ' diye ama şimdi gerçekçi olup aşağıya doğru bakmamız gerekiyor" dedi.

NTV Spor 14.03.2015 - 17:40
"Aşağıya doğru bakmamız gerekiyor"

Kurtar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içinde 2 oyuncusunun sakatlık, 2 oyuncusunun da hastalık sorunu yaşadığını söyledi.

"Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir" diyen Kurtar, "Bu maç çok önemliydi. Adana Demirspor maçından daha zor olacaktı. 2 futbolcumuz da sarı kart cezası nedeniyle yoktu. Yenemezsek yenilmemeliyiz diye düşünüyordum. İki haftadır bireysel hatalarımız var, bunlardan maalesef gol yedik. Bucaspor iyi kapandı, iyi pas yaptı, kaliteli futbolcuları var. Bize şans vermediler. İlk yarı pozisyonumuzu hatırlamıyorum. İkinci yarı değişikliğe gittik, gereken müdahaleleri yaptık ama gol atamadık. Kazanmak için çaba gösterdik ama maalesef olmadı. Yukarılara bakıyorduk 'ilk 6'ya girebilir miyiz ' diye ama şimdi gerçekçi olup aşağıya doğru bakmamız gerekiyor" dedi.

CANEL: SONUNDA KAZANAN BİZ OLDUK
Bucaspor Teknik Direktörü Atılay Canel, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Her maçlarının final havasında geçtiğini an

latan Canel, "Bütün çalışmalarımız galip gelmek içindi ve sonunda kazanan taraf olduk" diye konuştu.

Canel, 1-0 öne geçtiklerini ve 2. golü bulacak pozisyonlar da yakaladıklarını dile getirerek, "Maçın başında verilmeyen bir penaltımız varmış gibi gördük ama televizyondan seyredip net bir şekilde göreceğiz. İyi bir takımız, takım olduğumuzu sahaya yansıttığımızda puan ve puanlar alacağımızı gördük. Bundan sonraki maçlarımızda da iyi şekilde oynayıp puanlar almak, bu ligde de kesinlikle kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...