"Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirsek..."

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirlerse play-off yarışında iddialı ekiplerden biri haline geleceklerini söyledi.

NTV Spor 18.03.2015 - 16:37
"Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirsek..."

Özkul, hafta sonu sahalarında Boluspor'u konuk edeceklerini anımsattı.

Boluspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Özkul, bu maçın alelade bir karşılaşmadan daha fazla anlam taşıdığını vurguladı.

Kazanmaları durumunda play-off potasının içine tam anlamıyla gireceklerine dikkati çeken Özkul, "Alt sıralar ile bağımızı koparak üst sıralara odaklanacağız. Üst sıralardaki takımlara 'bu yarışta biz de varız' mesajını göndereceğiz. Boluspor maçını kayıpsız atlatabilirsek play-off yarışında iddialı ekiplerden biri haline gelebiliriz. O bakımdan bu zorlu karşılaşmayı mutlak kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Taraftardan Boluspor karşısında takımlarını yalnız bırakmamalarını isteyen Özkul, "Taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Bize güç verdi. Giresunspor tarihinde çok önemli günlerin yaşandığı bu dönemde taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Onları Boluspor maçında yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...