"Çıkışımızı sürdürme hedefindeyiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, sahalarında Bolusporla oynayacakları maçı da kazanarak çıkışlarını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 19.03.2015 - 12:13
"Çıkışımızı sürdürme hedefindeyiz"

Ligde 33 puanla 9. sırada yer alan Giresunspor, Cumartesi günü sahasında Boluspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, konuk ekip Boluspor karşısında mücadele edecek takımın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürdüğünü söyledi.

Galibiyete odaklandıklarını ve oyuncuların da bunun farkında olduklarını vurgulayan Kurt, "Geçen hafta deplasmanda Albimo Alanyaspor'u yendik. İnşallah sahamızda Boluspor maçını da kazanacağız. Bundan dolayı oyuncularımız elinden geleni yapacak. Tabi ki üst sıralar oynayacağız ve bunun için mücadele ediyoruz. Sahamızda Bolusporla oynayacağımız maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürme hedefindeyiz" dedi.

Kurt, Boluspor maçında taraftarların desteğine de ihtiyaç duyduklarını, bu desteği de alarak hanelerine 3 puan daha yazdıracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...