"Kartlarda daha dikkatli olunsaydı..."

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Manisaspor'un Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, "Kartlarda biraz daha dikkatli olunsaydı, bu maçtan sıkıntısız 3 puan alabilirdik" dedi.

NTV Spor 22.03.2015 - 17:04
"Kartlarda daha dikkatli olunsaydı..."

Mutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakemi eleştirerek, pozisyonlarda verdikleri kararları tekrar izlemelerini istedi.

Kayserispor maçının ardından da hakemleri eleştirdiğini hatırlatan Mutlu, "Maçın başında çok çabuk gösterilen sarı kartlarla oyun direncimizi kaybettik. İlk yarı öne geçtik, ikinci yarının hemen oyun başında kırmızı kart görerek eksik kaldık" dedi.

"Kartlarda biraz daha dikkatli olunsaydı, bu maçtan sıkıntısız 3 puan alabilirdik" görüşünün savunan Mutlu, kendilerine kolayca gösterilen kartların rakiplere gösterilmediğini öne sürerek "Başka maçları da kaybettik ama emeğin karşılığı bu olmamalıydı. En azından bizi rakip yenmeliydi" ifadesini kullandı.

ÖZKÖYLÜ: KIRILMA ANI KIRMIZI KARTTI
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise maçın zor olacağını bilidiklerini ve ona göre hazırladıklarını kaydetti.

Son haftalarda kazandıkları maçlarla play-off potasına girdiklerini, daha üst sıraları kovaladıklarını belirten Özköylü, maçla ilgili ise, "İlk yarıda yenilen golle biraz demoralize olduk. İkinci yarının özellikle kırılma anı kırmızı kartın olduğu dakika. Sonrasında ipler biraz daha bizim elimize geçti. Her şeye rağmen kazandığımız bir maç oldu. Ben oyuncularımı ve Manisasporlu oyuncuları da kutluyorum. Onlar da yürekli bir mücadele ortaya koydular" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...