"Tecrübeye yenildik"

PTT 1. Lig'de Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın büyük bir bölümünde iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söyledi.

NTV Spor 11.04.2015 - 19:30
"Tecrübeye yenildik"

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iyi oynadıkları ve rakibin hiçbir şey yapmadığı maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Denizlispor taraftarına teşekkür eden Altıparmak, "Taraftarımız bize muhteşem bir ortam yarattı ve destekledi. Şehirdeki uyanmaya bizim de ayak uydurmamız gerekiyordu. Oyun olarak bunu gerçekleştirdik ama sonuca yansıtamadık. Maçın ilk yarısında yakaladığımız bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Futbol sonuç oyunudur. Rakibimiz tecrübesiyle 3 puan aldı. Maçın büyük bölümünde iyi oynadık ama tecrübeye yenildik. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir an önce silkelenip ayağa kalkacağız" diye konuştu.

GÖKSÜ: ÜÇ PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Antaylaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını belirtti.

Güzel ve mücadele gücü yüksel bir karşılaşma olduğunu dile getiren Göksu, "Üç puan aldığımız için mutluyuz. Oyun olarak çok iyi oynadığımızı söyleyemem. İki takımın da hedefleri vardı. Puana ihtiyacı olan iki takımdan biz galip geldik. Denizlispor'a bundan sonraki yolunda başarılar devam ediyorum. İnşallah yollarına devam ederler" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...