Hedef 7'de 7!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

NTV Spor 17.04.2015 - 12:17
Hedef 7'de 7!

Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde ter idmanı yaptı. Futbolcular antrenmanda, ısınma koşusu, kültür fizik ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'e iki önemli eksikle gideceklerini söyledi.

Kart cezalısı Hasan Kılıç ve idmanda sakatlanan Galin Ivanov'un maçta forma giyemeyeceğini belirten Ateş, "Bu oyuncularımızın yerine hangi futbolcumuz oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışacaktır. Geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Hedefi olan takımın böyle durumlarda da en iyisini yapması gerekir. Her futbolcumuza güvenimiz tam. Ligde öncelikli olarak play-off oynamak istiyoruz. Bunun için kalan 7 maçımızın 7'sini de kazanmak istiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanmamız bizi ligde ikinciliğe de taşıyabilir ama ilk hedefimiz play-off" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...