"Galip gelmeyi bildik"

Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, ligde 2-0 kazandıkları Albimo Alanyaspor maçına ilişkin, "Biz bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak galip gelmeyi bildik" dedi.

NTV Spor 28.04.2015 - 20:44
"Galip gelmeyi bildik"

Bektaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun genelinde üstün bir performans sergilediklerini dile getirdi.

Oynanan başarılı oyun sayesinde Albimo Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiklerini ifade eden Bektaş, "Bugün 2-0 kazandık ama gol kaçırma rekoruna da gittik. Ben oyun anlayışı olarak bazı şeyleri görmek istiyordum. Onu da bugün gördüğümü düşünüyorum. Bu takımın performansını, seviyesini ne kadar yükseltebiliriz. Biz bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak galip gelmeyi bildik. Biz antrenmanda ne çalıştıysak, sahada aynısıyla karşılaştık" dedi.

KALPAR: BUGÜN MÜCADELE EDEMEDİK
Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Elazığ'a iyi bir netice için geldiklerini fakat istediklerini alamadıklarını kaydetti.

Puan almak için bir şey yapmadıklarını belirten Kalpar, yaşanan mağlubiyetle ilgili, "Bizim takım şu ana kadar kazandığı maçları mücadele ederek kazandı. Bugün bunu yapamadığımız için sıkıntı yaşadık. İkinci bir sıkıntı ofansif anlamda. Ofansif anlamda etkili olamayınca, ister istemez atak yiyorsunuz. Eksiklerimiz de var. Emre bizim çok iyi bir oyuncumuz. Bugün Emre'den, Efecan'dan ve Sinan'dan yoksunduk.  Bunların üçü de banko oynayan, başarımızda çok büyük etkileri olan oyuncularımızdı. Onun için ofansif yönde etkisiz kaldık" şeklinde konuştu.

Karşılaşmada pozisyon bulamadıklarını vurgulayan Kalpar, "Pozisyonumuz var mı deseniz, o da yok. 2-0'dan sonra Ayite'nin bulduğu bir pozisyon var. Onun dışında pozisyonumuz yok. Elazığspor'un daha fazla pozisyonu var. Elazığspor'u kutlamak ve tebrik etmek istiyorum. Hak ettiği bir galibiyet aldı" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...