"Kalmayı büyük ölçüde garantiledik"

PTT 1. Lig'de, dün deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0 yenen Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilediklerini söyledi.

NTV Spor 29.04.2015 - 14:15
"Kalmayı büyük ölçüde garantiledik"

Bozbağ, 5 haftadır galibiyet alamadıklarını anımsatarak, "Galibiyet hasretine son vermek için Karşıyaka karşısına çıktık. Bu sezonki en iyi oyunlarımızdan birine imza atarak galip gelmeyi başardık. Karşıyaka karşısında mükemmel mücadele eden oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Bozbağ, Karşıyaka galibiyetiyle Giresunspor'un ligde kalmayı büyük ihtimalle garantilediğini vurgulayarak, "Sezona mütevazi bir bütçe ve kadroyla girdik. Hedefimiz bu ligin takımı olmaktı. Çünkü çok büyük bütçeli ve güçlü ekiplerle mücadele ediyoruz. Böylesine bir ligde tutunmak bizim gibi mütevazi bir takım için ciddi başarı. Bu başarıyı yakaladık. Mütevazi bir bütçe ve kadroyla bu sezon ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledik. Sezon başında belirlediğimiz hedefi tutturduk, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Giresun'a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bozbağ, ligde 4 karşılaşmalarının kaldığını, hedeflerinin bu maçları da kazanarak sezonu iyi yerde tamamlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...