Roma - Leverkusen maçı şifresiz mi, ne zaman ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı hangi kanalda? (İlk 11'ler)

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı Roma - Leverkusen maçıyla devam ediyor. Bundesliga’da şampiyon olan Leverkusen, Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonunda final oynamayı hedefliyor. Bu sezon Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Roma ise taraftarı önünde ilk maçtan avantajlı skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Roma - Leverkusen eşleşmesinin galibi finalde Atalanta - Marsilya eşleşmesinin kazananıyla oynayacak. Roma - Leverkusen mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek.. Peki Roma - Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 02.05.2024 - 11:12
Son Güncelleme: 02.05.2024 - 20:56
Roma - Leverkusen maçı şifresiz mi, ne zaman ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Roma, ’nde bu sezon G Grubu’nda mücadele etti. Slavia Prag, Servette, Sheriff gibi takımların bulunduğu grubu 13 puanla 2. sırada tamamlayan İtalyan ekibi son 16 turunda Brighton’u çeyrek finalde ise Milan’ı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Xabi Alonso yönetiminde bu sezon Avrupa’nın en çok konuşulan takımı olan Leverkusen ise H Grubu’nu topladığı 18 puanla lider tamamladı. Avrupa Ligi’nde bu sezon maç kaybetmeyen Leverkusen son 16 turunda Karabağ’ı ve ardından çeyrek finalde West Ham United’ı mağlup ederek yarı finale uzandı. Peki Roma - Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

ROMA - LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi’nde Roma ve Leverkusen kozlarını paylaşıyor. De Rossi yönetiminde çıkış yakalayan Roma evinde oynayacağı Leverkusen maçında skor avantajı yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Avrupa Ligi yarı final mücadelesi iki maç üzerinden oynanacak ilk maç İtalya’da 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma TV8,5 ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

İLK 11'LER

Roma: Svilar, Karsdorp, Mancini, Smalling, Spinazzola, Cristante, Paredes, Pellegrini, Dybala, Lukaku, El Shaarawy.

Bayer Leverkusen: Kovar, Tapsoba, Tah, Hincapie, Stanisic, Andrich, Xhaka, Grimaldo, Frimpong, Wirtz, Adli.

ROMA’DA DE ROSSİ ETKİSİ

Morinho ile yolların ayrılmasının ardında De Rossi ile anlaşan Roma’da ligde ve Avrupa’da alınan sonuçlar dikkat çekti.

Roma geride kalan haftalarda Avrupa Ligi grup aşamasında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Son 16 turunda İngiliz ekibi Brighton’u toplamda 4-1 mağlup eden İtalyan ekibi çeyrek finalde ise Milan ile oynadığı her iki karşılaşmayı da kazarak adını yarı finale yazdırdı.

AVRUPA’NIN EN ÇOK KONUŞULAN KULÜBÜ

Yıllar sonra Bayern Münih’in şampiyonluk ambargosuna darbe vuran Xabi Alonso’nun çalıştırdığı Leverkusen Avrupa’da kupa hedefini gerçekleştirmek istiyor.
Avrupa Ligi’nde H Grubu'nda mücadele eden Bayer Leverkusen oynadığı 6 maçın tamamını kazandı. rakip fileleri 19 kez sarsan Alman ekibi kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

Son 16 turunda Karabağ’ı mağlup eden Xabi Alonso’nun öğrencileri, çeyrek finalde ise ise West Ham United’ı toplamda 3-1 geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Sayfa Yükleniyor...