"Maçın hakkı beraberlikti"

PTT 1. Lig'de sahasında Şarlıurfaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "İyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda da beraberlik bu maçın hakkı diye düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 02.05.2015 - 18:34
"Maçın hakkı beraberlikti"

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın genelinde standart oyun karakterlerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Bu ligin en iyi takım savunması yapan ekiplerinden biri olduklarını ifade eden Sözeri, "Bu anlamda da çok pozisyon vermedik. Sadece maçlarda anlık hatalar yapılır, biz de yapıyoruz. Bugün de o şekilde verdiğimiz bir pozisyon oldu. İkinci yarı Zenke'nin vurduğu pozisyonda çabuk başladılar. Biraz o konularda eksiğimiz var. Onun dışında rakibe pozisyon vermedik. Sahada iyi mücadele olduğunu, bu anlamda da beraberliğin bu maçın hakkı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ÖZKÖYLÜ: GALİBİYET İÇİN MÜCADELE ETTİK
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise galibiyet için mücadele verdiklerini ancak bir puan alabildiklerini belirtti.

Sonuç nedeniyle üzgün olduğunu kaydeden Özköylü, "Çok iyi oynadığımız, kazanmayı çok istediğimiz bir maçı maalesef kazanamadık ve berabere bitti. Tabii ki bizim için play-off iddiası yolunda deplasmanda kazanılacak 3 puan çok çok önemliydi ama bugün olmadı. Her şeye rağmen sahada inanılmaz mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten kazanmak için her şeyi yaptılar" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...