Takım arkadaşlarından Ivanov'a sürpriz

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, bu hafta sahasında yapacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını neşeli, moralli ve istekli bir şekilde sürdürdü.

NTV Spor 06.05.2015 - 15:09
Takım arkadaşlarından Ivanov'a sürpriz

Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen çalışmada kırmızı-beyazlı futbolcular, geçirdiği ameliyat nedeniyle yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacak Bulgar futbolcu Galin Ivanov'a sürpriz yaptı. Bulgarca, "Çok geçmiş olsun" ve "Kısa zamanda tekrar aramızda görmek istiyoruz" yazan futbolcular, poz vererek çektirdikleri fotoğraf ve videoları Ivanov'a gönderdi.

"3 FİNAL MAÇI"
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş ise, "3 final maçımız kaldı. Bu karşılaşmalardan 9 puan toplayıp Play-Off'a kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımında her şeyin iyi durumda olduğunu söyleyen Metin Ateş, "Adana Demirspor karşısında ortaya koyduğumuz futbol, belki de bu sezon oynadığımız en iyi oyundu. Böylesine etkili bir oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Ama sonuçta kaybetmemek de bizim için teselli oldu. Önümüzde çok kritik Bucaspor maçı var. Karşılaşmaya motive oluyoruz. Kalan 3 karşılaşmadan 9 puan toplayabilecek güce ve kaliteye sahibiz. Önümüzdeki 3 final mücadelesinden de zaferle ayrılarak play offlara adımızı yazdırmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da yürükten inanıyorum. Bu yolda taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Onları pazar günü stada bekliyoruz. Artık hata yapma ya da puan kaybetme lüksümüz yok. Hep birlikte el ele vererek Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşımamız gerekiyor. Biz birlik olursak karşımızda kimse duramaz. Bunu geçmiş yıllarda da bir çok kez kanıtladık" şeklinde konuştu.

PUAN SİLMEYE İMZA KAMPANYASI
Bu arada CHP İlkadım İlçesi Başkanı Arzu Sabuncu, Samsunspor'un 3 puanının silinmesine tepki göstermek için başlattıkları kampanyada topladıkları 6 bin imzanın tutanağını Başkan Yardımcısı Rüştü Arapoğlu'na teslim etti.

Sayfa Yükleniyor...