Denizlispor'da hedef galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, son haftalarda başarılı sonuçlar elde etiklerini belirterek "Takımımız galibiyete alıştı, Manisaspor maçından da galibiyetle ayrılacağız" dedi

NTV Spor 15.05.2015 - 13:38
Denizlispor'da hedef galibiyet

Ekizler, yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında oynayacakları Manisapor maçı hazırlıklarının sürdüğünü, futbolcuların morallerinin de yüksek olduğunu söyledi.

Denizlispor'un zor bir süreçten geçtiğini fakat son haftalarda alınan galibiyetlerle kümede kalma adına iyi bir grafik yakaladıklarını ifade eden Mehmet Ekizler, "Bu hafta oynayacağımız Manisaspor maçı her iki takım açısından çok önemli. İki takım da ligde kalma umudunu sürdürmek için maça galibiyet parolasıyla çıkacak. Fakat biz, hem puan avantajımızı korumak hem de ligde kalan takım olacağımızı perçinlemek için sahamızda mutlak kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Ekizler, ücretsiz Passolig kartı ve bilet dağıtılmasına taraftarlarının büyük ilgi gösterdiğini, Manisaspor karşısına 10 bin kişinin desteğiyle çıkacaklarını ve bunun futbolcuların motivasyonunu artıracağını kaydetti.

Manisapor yönetimiyle ilişkilerinin çok iyi olduğuna işaret eden Mehmet Ekizler, taraftarlara da "centilmenlik" çağrısında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...