Alanyaspor'a prim müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Albimo Alanyaspor'a verilecek şampiyonluk priminin 150 bin liraya çıkarıldığını, bunun 100 bin liralık kısmını karşılamak için gayret sarf edeceklerini açıkladı.

NTV Spor 26.05.2015 - 21:07
Alanyaspor'a prim müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Süper lige çıkma maçlarına kalan Albimo Alanyaspor yöneticilerini ve ve futbolcularını ziyaret etti. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Türel, Alanyaspor'u play-off'a kaldığı için tebrik etti. Alanyaspor'un mükemmel bir başarı elde ettiğini kaydeden, Türel, "İlk yılında çıktığı bir üst ligden play-off'a kalabilmek, kolay bir iş değildir. Alanyaspor camiası bunu başardı" dedi.

Alanyaspor'un ekonomik ekonomik göstergelerin iyi olmasının Süper Lig'e çıkması halinde geleceğinin aydınlık olacağının bir göstergesi olduğunu kaydeden Türel, Alanyasporlu futbolcuların bunu başarması halinde Alanya açısından çok önemli bir dönemecin geleceğini ifade etti. Türel, Alanyaspor'un bugünkü olumlu ekonomik göstergelerinin gelecekte daha da iyiye sokmak istediklerini ifade ederek, "Büyükşehir yasasıyla buralara da artık hizmet etme şansımız var. Alanyaspor'a yeni tesis kazandırılması açısından yönetim kurulu üyeleriyle değerlendirmeleri yaptık. Stadyumun yanına alan tahsis edilmesiyle güzel bir kamp tesisi hususunda büyükşehir olarak gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

Önlerinde önemli play-off sürecinin olduğunu hatırlatan Türel, "Alanyasporumuzun Süper Lig'e çıkması fevkalade önemli. Açıkçası gönlümdekinin, her yerde söylüyorum, finali Antalyaspor ile Alanyaspor oynar. Benim için final heyecanı, hangisi çıkarsa çıksın, benim takımım biraz da iyi oynayan kazansın diye bir şekle dönüşüyor. Centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum" dedi.

Play-off sürecinde Alanyaspor'a desteklerinin olacağını kaydeden Türel, "İkisi de benim takımım. İkisi de gönül verdiğimiz takımlar. Şunu da açıkça söyleyeyim. Yönetim kurulumuzun şampiyonluk primi söz konusuydu. 125 bin Türk lirası primi, ziyaretimden sonra  yönetim kurulumuzca 150 bin liraya çıkarıldı ve bunun 100 bin liralık kısımını da biz kendi arkadaşlarımızca karşılanması için gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

Türel işin mali tarafının önemli olduğunu ama  şampiyon bir takımın futbolcusu olma onurunun, ne primle ne de maddi bir rakamla ölçülebileceğini sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise belediye başkanı Türel'in ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek "Play-off öncesi takımıza moral motivasyon ve iyi haberlerle geldi. kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah biz de bize destek veren başkanımız ve taraftarlarımızı mahcup etmeyecek şekilde mücadele edeceğiz ve Süper Lig'e gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gerisi de nasip, kısmet" ifadelerinde bulundu.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar ise Türel'in sadece Antalya'nın değil Alanya'nın da başkanı olduğunu ifade etti. Kendilerine düşen bir görev olduğunu kaydeden Kalpar, "Bizim görevimiz başarı olmak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...