"Hedefimiz play-off oynamak"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yeni sezonda play-off oynamayı hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 27.06.2015 - 16:43
"Hedefimiz play-off oynamak"

Altıparmak, yaptığı açıklamada, yeni sezon için iç ve dış transfer planlarını yaptıklarını, bu doğrultuda futbolcularla görüşmeleri sürdürdüklerini belirtti.

İç transferi sorunsuz tamamlamak istediklerini ifade eden Altıparmak, dış transferde ise forvet, stoper ve sağ kanatta oynayacak 3 yabancı futbolcu ile anlaşmaya yakın olduklarını kaydetti.

Geçmiş dönemde yaşanılan sıkıntıları bir kenara bırakarak yeni bir sayfa açtıklarını belirten Altıparmak, "Bu sezon lig çok çetin geçecek. Takımın iskeletini koruyarak devamlılığı sağlayacağız. Denizlispor için bu sezon her şey farklı olacak. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige güzel başlangıç yapmaya çalışacağız. Bu sezon hedefimiz play-off oynamak. Bunu camia ve takım olarak başaracak güçteyiz. 'Düştü' denilen Denizlispor'u ligde bırakarak çok büyük bir başarı elde ettik. Bu sezon da hedeflediğimiz play-off'a ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...