"Bunu gerçekleştirmek istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Erzurum'daki ilk etap kampını tamamladı.

NTV Spor 15.07.2015 - 22:02
"Bunu gerçekleştirmek istiyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarını Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştiren Göztepe, kampın son gününde takım olarak kendi aralarında hazırlık maçı yaptı.

Teknik direktörü Metin Diyadin, Erzurum şartlarının güzel olmasından ötürü iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

Yeni transfer olan bazı oyuncuların kampa geç katıldığını ve antrenman eksikliklerinin bulunduğunu ifade eden Diyadin, ikinci etap kamp çalışmalarıyla bu açığın kapanacağını söyledi.

Yeni bir takım oluşturduklarını vurgulayan Diyadin, "Bugün son antrenmanla beraber ilk etabı tamamlamış olduk. Bayramın üçüncü günü tekrar Erzurum'da toplanarak hazırlık maçları periyotları ile beraber ikinci etabı da tamamlayacağız. İkinci etapla beraber uyumlu bir takım, uyumlu bir oyun formatı ve yeni bir takım, tabi bu bir süre alacaktır. Bu süreci ne kadar aşağı çekersek kendi adımıza oldukça olumlu olacaktır. Yıllardır İzmir'de bir Süper Lig takımı yok. Bu yıl inşallah bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Diyadin, takım olarak hedeflerinin Süper Lig olduğunu anımsatarak, bu yıl bunu gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...