"İyi yolda olduğumuzu gördük"

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, "Hollanda kampında iyi yolda olduğumuzu gördük" dedi.

NTV Spor 25.07.2015 - 13:53
"İyi yolda olduğumuzu gördük"

Altınordu'nun Hollanda'daki lige hazırlık kampını değerlendiren Eroğlu, iyi çalışma ve antrenman temposu yakaladıklarını söyledi.

Hollanda kampında  Volendam'ı 4-3 yenip, Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldıklarını anımsatan Eroğlu, takımının kamptaki performansından memnun olduğunu belirtti.

Hüseyin Eroğlu, ekibinin kamp boyunca iyi bir görüntü çizdiğini dile getirerek, "Oyun disiplinimiz, yüksek antrenman tempomuzla gün geçtikçe iyi duruma geliyoruz. Genç oyuncularımız ağabeyleriyle rekabet edebilecek düzeydeler. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kısacası Hollanda kampında iyi yolda olduğumuzu gördük" ifadelerini kullandı.

Altınordu'da futbolculara yoğun çalışma ve maç temposundan dolayı izin verildiği ve takımın Amsterdam'ı gezeceği bildirildi.

Kırmızı-lacivertlilerin, pazar ve pazartesi günü ikişer antrenman yaptıktan sonra, 28 Temmuz'da saat 19.00'da Hollanda 2. Lig ekibi  Go Ahead Eagles ile son hazırlık maçını oynayıp, 30 Temmuz Perşembe günü İzmir'e döneceği açıklandı.

Sayfa Yükleniyor...