"Takımda iyi bir ortam var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, bundan sonra daha iyi maçlar çıkararak, takımı hak ettiği yerlere ulaştırmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 04.09.2015 - 13:58
"Takımda iyi bir ortam var"

Sadık Çiftpınar, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyetin morallerini üst seviyeye çıkardığını ifade etti.

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Sadık,"Son maçımızda yaklaşık 6 aydır uzak olduğumuz taraftarlarımızın da desteğiyle bu sezon ilk galibiyetimizi aldık. Takımda iyi bir ortam var. İnşallah daha da iyi olacak" dedi.

Takıma dahil edilen yerli ve yabancı futbolcuların adaptasyon sorununu atlatmaya başladığını dile getiren Çiftpınar, bunun da ilerideki maçlarda görüleceğini belirtti.

Alanyaspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Sadık Çiftpınar, "Maça iyi başladık, öne de geçtik ancak ardından şansız bir gol yedik. Kısa bir süre sonra ikinci golü bulmamız takımdaki morali artırdı. Alanyaspor galibiyeti bizim için güzel bir başlangıç oldu. Bundan sonra iyi maçlar çıkararak takımımız hak ettiği yere ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...