"Koruyamadık"

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ikinci yarısında üstünlüklerini koruyamadıklarını söyledi.

NTV Spor 27.09.2015 - 22:18
"Koruyamadık"

Camunak, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya hızlı başlamak istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirterek, "Maça dengeli başladık ve oyunun ilerleyen bölümlerinde dengeyi biraz bozduk. Bu zamanda da gol yedik. Fakat özellikle ilk yarının son 15 dakikasında üstünlüğü ele geçirdik. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendirdik ve skoru lehimize çevirdik. Ancak oyunun ikinci yarısında bu üstünlüğümüzü koruyamadık" diye konuştu.

Oyunun ikinci yarısında tempoyu yüksek tutup, rakibe daha az pozisyon vermek istediklerini kaydeden Camunak, şanssız bir pozisyonda gol yediklerini ve maçın da 2-2 sonuçlandığını ifade etti.

Bundan önceki maçlara nazaran daha tempolu oynadıklarını ifade eden Camunak, "Maçın son dakikasında rakip takımın kalecisi kırmızı kart gördükten sonra 4 dakikalık uzatma dakikasına rağmen bu sürede 2 dakika daha maç durdu. Ancak hakem bunu da uzatmaya ilave etmeden bitirdi. Bunlar bizim için önemli. Hakemi bu konuda eleştirebilirim" dedi.

Sayfa Yükleniyor...