"Galibiyetle döneceğiz"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yarın İzmir'de karşılaşacakları Altınordu maçından galibiyetle döneceklerini savundu.

NTV Spor 06.11.2015 - 16:05
"Galibiyetle döneceğiz"

Altıparmak, ligde her müsabakanın zorlu geçtiğini, Altınordu maçının da bunlardan birisi olduğunu belirtti.

Oynadıkları karşılaşmalarda ellerinden gelenin en iyisini yaptıkları ifade eden Altıparmak, Altınordu maçında futbol şansının yanlarında olmasını diledi.

İyi mücadele ettiklerini savunan Altıparmak, "Şanssızlık bir türlü yakamızı bırakmıyor. İyi mücadele diyoruz, pozisyonlara giriyoruz ama skoru değiştiremiyoruz. Ama kısa sürede toparlanacağız, bunun için de yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın hafta içerisindeki antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnunum, bunu sahaya yansıtacaklarını düşünüyoruz. Bizim morale ihtiyacımız var. Altınordu maçını kazanmak istiyorsak, onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Futbolcularımız bunların bilinci içerisinde. Her ne olursa olsun Altınordu maçından galibiyetle döneceğiz ve moralimiz yerine gelecek" ifadelerini kullandı.

Mehmet Altıparmak, antrenmanda sakatlanan Brezilyalı oyuncular Santana ve Leandrinho'nun Altınordu maçında görev alamayacağını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...