"Oynadığımız futbol ve skor bağdaşmıyor"

PTT 1. Lig'de sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hüseyin Dağ, oynadıkları futbolla aldıkları skorun birbiriyle bağdaşmadığını söyledi.

NTV Spor 07.11.2015 - 23:24
"Oynadığımız futbol ve skor bağdaşmıyor"

Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dağ, karşılaşmaya iyi hazırlanmalarına rağmen istediklerini sahada sergileyemediklerini belirtti.

Girilen pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Dağ, "Oynadığımız futbol ve aldığımız skor birbiriyle bağdaşmıyor. İlk yarıda bulduğumuz gol pozisyonları vardı ancak bunları değerlendiremedik. Golü yiyene kadar da gayet iyi oynadık. Sonra risk aldık, yine pozisyona girdik ancak atamadık. Deplasman takımı öne geçince normal olarak direnci ve mücadele gücü artıyor. Bireysel hatalarımızdan dolayı 2 gol yedik. Kendi sahamızda bu sezon en çok pozisyona girdiğimiz maçtı ancak sonuçta mağlup olduk" diye konuştu.

İRFAN BUZ: ÖZVERİLİ OYUNUN KARŞILIĞINI ALDIK
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise özellikle ikinci yarıdaki özverili ve mücadeleci oyunlarının karşılığını aldıklarını belirtti.

İlk yarı kötü oynadıklarını ancak ikinci yarıda buldukları pozisyonları değerlendirdiklerini kaydeden Buz, "İlk yarı kesinlikle daha iyi oynayan, gol pozisyonlarına giren bir Şanlıurfaspor vardı ama rakibimiz bunları değerlendiremedi. Devre arasında oyuncularımla konuşarak, takımımızın böyle oynamaması gerektiğini anlattım ve sonuçta galip geldik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...