"Her şey istediğimiz gibi gidiyor"

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Şimdilik her şey istediğimiz gibi gidiyor" dedi.

NTV Spor 07.11.2015 - 23:31
"Her şey istediğimiz gibi gidiyor"

Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayarak, "Adanaspor karşısına ofansif bir kadroyla çıktık. İlk yarıda Erdi Dikmen'i oyundan çıkardım ama kötü olduğu için değil, sarı kartı vardı. Rakibe koz vermemek için çıkarttım. Erdi'yi oynatmakta ısrarcıyım, onun özellikle boy avantajını kullanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncularını insanların önünde çok fazla eleştirmek istemediğini kaydeden Özat, "Artık yan top olduğu zaman ödümüz kopuyor. Kaleci niye var  Kalecinin bir avantajı, ellerini kullanmasıdır. Yan topları tutması lazım. Bunu kazanırken söylüyorum. Kaybedip de suçu birine atan bir teknik direktör olarak konuşmuyorum. Devre arasını bekliyorum. Şimdilik her şey istediğimiz gibi gidiyor" dedi.

Hem oyun hem de oyuncu olarak eksiklerinin bulunduğunu dile getiren Özat, "Hedefimiz doğrultusunda gereken neyse onu yapacağız" şeklinde konuştu.

EYÜP ARIN: SONUNA KADAR DENEDİK
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise lider bir takımla oynadıklarını belirterek, "Samsunspor'un, taraftar desteğiyle maça iyi başlayacağını biliyorduk. Rakibin hızını kesip, oyunda dengeyi sağlamak istiyorduk. Bunda başarılı olduk. Skor olarak öne geçtikten sonra ikinci golü bulamadık. Fırsatı yakaladık, eğer değerlendirebilseydik, üstünlüğü fazlasıyla tutabilirdik" diye konuştu.

İlk yarı yedikleri frikik golünün, devrenin dengede bitmesini sağladığını anlatan Arın, "İkinci yarının hemen başında yediğimiz gol maçın skorunu tayin etti. Kazanmak için her şeyi sonuna kadar denedik, puan alamadık" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...