"Aslanlar gibi geldik, aslanlar gibi gidiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da, yönetimle sözleşmesini karşılıklı feshederek ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Aslanlar gibi geldik, aslanlar gibi gidiyoruz. İçimizdeki Denizli ve Denizlispor sevgisini hiç kimse kopartamaz" dedi.

NTV Spor 10.11.2015 - 19:12
"Aslanlar gibi geldik, aslanlar gibi gidiyoruz"

Altıparmak, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor'u kendi evi gibi gördüğünü ve bu doğrultuda çalıştığını ifade etti.

Denizlispor'da çok güzel vakitler geçirdiği dile getiren Altıparmak, "Birlik ve beraberlik içinde çalışıp, geçen sezon Denizlispor'u ligde tutarak, güzellikler yaşadık. Biz profesyonel insanlarız, ne yazık ki bu sezon işler çok iyi gitmedi. Bu bağlamda da Denizlispor Kulübü'nün, yönetimin önünü açmak gerekiyordu. Bu kulübü menajerlerden temizledik, bazı kişilerin yazdığı gibi buraya öyle herkes giremedi. Yaptığımız her şey ortada ve alnımız açıktır. Biz aslanlar gibi geldik, arslanlar gibi gidiyoruz. İçimizdeki Denizli ve Denizlispor sevgisini hiç kimse kopartamaz" diye konuştu.

Altıparmak ve ekibine verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk da kulübün zor günler geçirdiğini ve bu zor günlerin atlatılması için her türlü adımın atılacağını belirtti.

Şavluk, "Bunu özellikle vurgulamak istiyorum ki kendileri, gelecek hak edişlerinden ve tazminat adı altında herhangi bir ücret talep etmedi. Kaldı ki ayrılırken bile para hiç konuşulmadı, o açıdan kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Altıparmak, basın toplantısının ardından futbolcularla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...