"Verimli bir kamp geçirdik"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci etabın daha verimli olmasını beklediğini söyledi.

NTV Spor 18.07.2011 - 10:36
"Verimli bir kamp geçirdik"

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki sezon kampında verimli bir dönem geçirdiklerini belirterek, kampın ikinci etabının çok daha verimli geçeceğini kaydetti.

Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, takımını Bank Asya 1 lig'e hazırlamak için ağır bir antrenman programı uyguladıklarını bildirdi.

Antalya'daki play-off mücadelelerinin ardından takım olarak iyi bir yol aldıklarına dikkati çeken Yıldırım, eksik oldukları yönleri tamamlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Hazırlık maçlarının takımının taktiksel gelişimi için önemli olduğuna işaret eden Yıldırım, "Kafamda belirlediğim oyun planına sadık kalarak bazı oynama ve ilavelerle bu plan üzerinden yürümek istiyoruz. Bu nedenle de Kartepe'de oynadığımız hazırlık maçları önemli. Zira bu maçlarda oyuna anında müdahale edip, oyuncularımızı uyarabilme şansımız var. Oyun içinde bazı taktiksel değişikliklere de gidebiliyoruz. Aynı anda bir çok şeyi deneyebiliyoruz. Buna göre de bir şablon üzerinden yürüyoruz. Hep söylüyorum, başarının tek şartı çok çalışmaktır. Biz de bu doğrultuda sıkı bir çalışma temposu içinde çalışıyoruz. Verimli bir kamp dönemi geçirdik, kampın ikinci etabı çok daha verimli geçecek. İlk dönem yüklemelerimiz, ikinci dönem çalışmalarında açıkça belli olacak" diye konuştu.

Diğer yandan, yeşil-siyahlı ekip bugün saat 11.00'de Giresunspor ile yapacağı hazırlık maçının ardından, iki günlük izne ayrılacak. Kampın ikinci etabı perşembe günü başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...