Hamzaoğlu: Keyifli bir maç oldu

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çok keyifli bir maç oynandığını, her iki tarafın da galip gelebileceği müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

NTV Spor 24.11.2011 - 23:49
Hamzaoğlu: Keyifli bir maç oldu

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Aynı futbolu oynamaya devam etmek istiyoruz'' dedi.

"ŞAMPİYONLUK VE PLAY-OFF  İÇİN OYNUYORUZ"
Takımını ve genç bir ekip olan Bucaspor'u da kutlayan Hamzaoğlu, ''Belki Bucaspor taraftarı üzüldü ama herkes maçtan keyif aldı. Galip gelmek bizi mutlu etti. Aynı futbolu oynamaya devam etmek istiyoruz. Biz iyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Elbette kazanmak için, şampiyonluk ve play-off için oynuyoruz. Sonucu düşünerek maça çıkarsak, olmaz. İyi futbol oynarsak, o sonucun geleceğini biliyoruz. Şu anda hedef koymaktan çekiniyoruz. Çünkü hedefe doğru giderken yapmanız gerekenleri unutabiliyorsunuz. Şu an itibariyle geçen seneye göre başarılı durumdayız'' dedi.
        
Hamzaoğlu, ilk 11'de forma vermeyi düşündüğü Gökhan'ın ısınma hareketleri sırasında sakatlandığını, onun yerine oynayan İsmail'in de çok iyi mücadele ettiğini sözlerine ekledi.
        
Karşılaşma için İzmir'e gelen Akhisar Belediyespor taraftarı, maçın ardından büyük sevinç yaşandı. Öte yandan karşılaşma sırasında rahatsızlanan bir taraftar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sayfa Yükleniyor...