Hamzaoğlu'dan Tavşanlı maçı yorumu!

Hafta sonu deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bir sıkıntı yaşanacağını düşünmediğini söyledi.

NTV Spor 30.03.2012 - 10:51
Hamzaoğlu'dan Tavşanlı maçı yorumu!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına taraftarlarının kabul edilmemesiyle ilgili olarak, "Ev sahibi takım her türlü önlemi almak zorundadır. Tavşanlı'da bize karşı herhangi bir şey olacağını düşünmüyorum" dedi.

Hamzaoğlu, Tavşanlı İlçe Güvenlik Kurulu'nun Akhisar Belediyesporlu taraftarların maça alınmamasıyla ilgili kararını tasvip etmediğini söyledi.

Sorunu büyütmektense dostluğu pekiştirmek için adım atılması gerektiğini dile getiren Hamzaoğlu,
"Futbol spor, dostluk, kardeşlik ve paylaşmadır. Ben hiçbir kulübün taraftarı ile bizim taraftarımız arasında sorun olmasını istemiyorum. Bence bu sorunları büyütmektense bir an önce dostluğu pekiştirmek için adımlar atılması gerekmektedir. Bu herkes tarafından da böyle olmalıdır. Çünkü sonuçta yaptığımız bir spor işidir ve tatlı rekabetin olduğu bir spordur. Burada rakibiniz olmazsa keyif alamazsınız. Dolayısıyla rakiplerimizi bir düşman gibi görmektense onların sayesinde bu mutluluğu hatırlayıp onları bir dost gibi görmek gerekir. Akhisar'a gelen rakip takım taraftarlarını en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimizdir. Ev sahibi takım her türlü önlemi almak zorundadır. Ama ben Tavşanlı'da bize karşı herhangi bir şey olacağını düşünmüyorum. Çünkü geçen sene de gittik, gayet iyi bir şekilde karşılandık, iyi bir şekilde uğurlandık. Husumet olması için hiçbir sebep yok" diye konuştu.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında toplanan ilçe spor güvenlik kurulu, Bank Asya 1. Lig'de, yarın Tavşanlı Ada Stadı'nda oynanacak TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmasına Akhisar Belediyesporlu taraftarların alınmaması yönünde karar vermişti.

Kararda, "Konuk taraftarlar için bilet basılmamasına, stada misafir seyirci alınmamasına, oluşturulacak kapama noktalarında gelmesi muhtemel konuk takım taraftarlarının takip edilerek ilçeye girişlerine izin verilmemesi" konuları yer alıyordu.

Sayfa Yükleniyor...