"Kazanmamız gereken bir maçtı"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ''Eksikliklerimiz var ama bugün kazanmamız gereken bir maçı kazandık'' dedi.

NTV Spor 23.11.2013 - 23:09
"Kazanmamız gereken bir maçtı"

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ''Eksikliklerimiz var ama bugün kazanmamız gereken bir maçı kazandık'' dedi.

Uğur, Kahramanmaraşspor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra taraftarın karşısında olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncularının kazanma adına ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirten Uğur, ''Eksikliklerimiz var ama bugün kazanmamız gereken bir maçı kazandık'' dedi.

"KİM HAK EDİYORSA FORMAYI O GİYECEK"
Maçın kazanılmasında sahada ve yedek kulübesinde olan tüm futbolcuların katkısı olduğunu ifade eden Uğur, ''Takımım, tahmin etmeyeceğim şekilde istekle doluydu. Oynayan oynamayan herkes aynı isteği hissettiği için bu sonuç ortaya çıktı. Heyecan dolu müsabakaların oynanacağı çok açık bir gerçek. Burada galip geldik fakat önümüzdeki süreçte tempoyu biraz daha arttırmamız gerekecek ki hedefimize ulaşabilelim. O yüzden bugünlük oyuncularımı tebrik ediyorum. Burada oyuncularımızın yapması gereken tek şey çalışmak. Kim hak ediyorsa ona görevi vereceğiz'' diye konuştu.

TANER ÖCAL: İYİ FUTBOL ADINA DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Taner Öcal ise ilk yarıda iki net gol pozisyonundan yararlanamadıklarını belirtti.

Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen ikinci yarıda yenen golün ardından oyuncularının motivasyonunu kaybettiklerini belirten Öcal, ''İyi futbol adına doğru şeyler yaptığımıza inanıyoruz. İkinci devrede çocuklar maça iyi başladı. Ancak ilk golde Adana Demirspor'lu oyuncu topu eliyle alınca gol oldu. Zaten öz güven sorunu yaşayan takımın golden sonra kırılgan yapısı tekrar ortaya çıktı. Oyuncularım mücadele etmesine rağmen maçı çeviremedik'' dedi.

Hakemlerin ise karşılaşmaları daha dikkatli yönetmeleri gerektiğini aktaran Öcal, "Biz aylarca çalışıyoruz. Buraya sadece 90 dakika oynayamak için gelmiyoruz. Futbol adına güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki art niyet aramıyoruz. Hakemler bizim lehimize düdük çalsın demiyoruz. Ortada yönetsinler maçı. Bayan hakemimiz maçta görev aldı. Şimdi kızın üstüne yüklensem daha da şaşıracak. Onun motivasoynu bozmamak için hiç konuşmuyoruz ama yeterli olmuyor. Yazık bu çocukların emeğine. Galibiyetinden dolayı Adana Demirspor'u kutluyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...