“Çıkar beni hoca”

"Nebil Evren ile haftanın ardından" 29. haftada Hajrovic (Galatasaray) ve Oğuzhan’ın (Beşiktaş) neden oyundan alındığını masaya yatırdı.

NTV Spor 15.04.2014 - 18:46
“Çıkar beni hoca”

Süper Lig'de 29. haftada deplasmanda Galatasaray üç, Beşiktaş iki puan bıraktı. Bu maçlarla ilgili rakamlar, iki takımın ofansif silahları Hajrovic ve Oğuzhan'ın ikinci yarıdaki performanslarıyla teknik heyetlerine adeta “Çıkar beni hoca” dediklerini gösteriyor.

Önce Galatasaray... 27 ile 42. dakikalar arasında, Galatasaray'ın golüne kadar hücum bölgesi topla oynamalarında Galatasaray'ın 52-0 gibi inanılmaz bir üstünlüğü var. İkinci yarı 48-57 arasında bu kez Sivasspor 36-0 üstün. Hajroviç, ikinci yarının ilk 19 dakikasında Galatasaray'ın Muslera dahil, takımının topla en az buluşan ismi. 4 kez aldığı topla ikisi geriye, üç pas yaptı; bir kez topu kaybetti. Sonuçta 64. dakikada kenara alındı.

Şimdi de Konya'ya gidelim... Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının ilk dakikaları futbol adına kayıptı. İlk yarının son yarım saatinde Oğuzhan üçüncü bölgede 15 kez topla buluştu. Bu bölgedeki 6 pası da isabetli oldu. Genç futbolcu, ikinci yarıda 72. dakikaya kadar sadece 5 kez üçüncü bölgede topla buluştu. Bu alandaki iki pasından biri isabetli oldu. Ve 72'de kenara alındı.

 

 

Sayfa Yükleniyor...