Aykut Topal'ın Samsunspor aşkı!

Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda mücadele eden Samsunspor'un genç savunmacısı Aykut Topal, hedefinin Samsunspor'un başarısında katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 25.04.2012 - 14:59
Aykut Topal'ın Samsunspor aşkı!

Samsunspor, Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 28 Nisan Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik sorumlu Tarkan Demirhan ve yardımcı antrenörler Kenan Yelek ile Kasım Çıkla yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular tam kadro katıldı. İdmanda, kırmızı-beyazlı oyuncular koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Samsunspor'un genç stoperi Aykut Topal, genç oyuncular olarak takımın başarılı olması için çok çalıştıklarını söyledi.

Takım olarak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına istekli bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Topal, "Spor Toto Kupası'nda oynadığımız iki maçta aldığımız sonuçlar takım olarak bizi etkiledi. Ancak daha istekli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dört maçı en iyi şekilde oynayıp gençler olarak hem kendimizi göstermek hem de Samsunspor'un Spor Toto Kupası'nı layıkıyla bitirmesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Buna inanıyoruz" dedi.

Takımda arkadaşlığın çok iyi düzeyde olduğunu anlatan Topal, "Takımdaki genç arkadaşlarımızla Samsunspor A2 takımından bu yana birlikte oynuyoruz. Birbirimizi tanıyoruz. Takımımızdaki ağabeylerimiz de bize tecrübelerinden bir şeyler katıyorlar. Spor Toto Kupası'nda bize çok şans veriliyor. Hedefim Samsunspor'un başarısı için elimden geleni yapmak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...