Galatasaray’a İtalyan smaçör

Galatasaray Daikin, İtalyan smaçör Nadia Centoni'yi kadrosuna kattı.

NTV Spor 02.07.2014 - 16:27
Galatasaray’a İtalyan smaçör

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, İtalyan smaçör Nadia Centoni'yi transfer etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, geride kalan sezonu Fransa'nın Cannes takımında geçiren İtalyan oyuncu Nadia Centoni'nin, Türk Telekom Arena'daki GS Store mağazasında düzenlenen ve kulüp idari direktörü Levent Akın ile Galatasaray Daikin Takım Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı'nın da hazır bulunduğu törende, sözleşme imzaladığı kaydedildi.

İmza töreninde konuşan Levent Akın'ın, çok tecrübeli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını vurgulayarak, "Centoni uzun süredir Fransa'nın Cannes takımında oynuyordu. Geçen sene de CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde rakibimizdi. İzledik ve çok beğendik. Hayırlı olmasını diliyorum'' dediği aktarıldı.

Takım menajeri Mehmet Berent Bayrakçı'nın, Centoni'nin voleybolseverlerce çok beğenilen bir isim olduğunu dile getirerek, "Defalarca karşı karşıya oynadığımız ve defalarca sahada bizi sıkıntıya sokmuş bir isim. Kendisiyle çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum. Galatasaray Daikin için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiyle, oyuncu yapısıyla, savaşçılığıyla takıma iyi bir örnek olacak. Kendisiyle büyük başarılar elde edeceğiz'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Nadia Centoni'nin ise İstanbul'da bulunmaktan ve Galatasaray Daikin takımının parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, "Galatasaraylı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Burası çok büyük bir aile. Sezon boyunca en iyisini yapmak için elimizden geleni ortaya koyacağız" değerlendirmesinde bulunduğu kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...