Cleveland mı? Miami mi?

NBA'de gözler LeBron James'e çevrildi... Serbest kalmasının ardından birkaç takımla görüşme yapan LeBron, en istekli takımları Cleveland Cavaliers ve Miami Heats ile.

NTV Spor 10.07.2014 - 00:37
Cleveland mı? Miami mi?

Sezon sonunda sözleşmesindeki maddeyi kullanarak Miami ile yollarını ayıran LeBron James'in geleceği merak konusu. Serbest kaldığı günlerde Miami'ye dönmesine kesin gözüyle bakılan LeBron'un sessizliği ise kafaları karıştırıyor.

James'in adı, serbest kaldığından beri ilk defa Cleveland ile yüksek sesle anılıyor. Adı geçen en ciddi iki ekibin şartları ise bazı farklar içeriyor. Bir yanda James'in yetiştiği takım Cavaliers, diğer yanda ise Miami.

Heats'in başında NBA'in en uzun sözleşmeli koçu Erik Spoelstra bulunurken, Cleveland ise geçtiğimiz sezon Euroleauge'de Maccabi'yi şampiyon yapan David Blatt'i göreve getirdi. Avrupa kariyeri kupalarla dolu olan Blatt'ın NBA tecrübesi  bulunmuyor. Ayrıca Miami ekibi, ligin yaş ortalaması en yüksek ilk 5'ine sahipken, Cleveland Cavaliers NBA'in en genç yedinci takımı konumunda.

Sözleşmesini feshettiğinden bu yana sessiz sedasız görüşmeleri sürdüren James ve menajeri Rich Paul, Miami Başkanı Pat Riley ile bir görüşme gerçekleştirecek ve LeBron son kararını verecek.

Sayfa Yükleniyor...