"Sürprize mahal vermemeliyiz"

Anadolu Efes Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Euroleague'de çektikleri kuradan memnun olduklarını söyledi. Özerhun, ilk turda elenmek gibi sürprize mahal vermemeleri gerektiğinin altını çizdi.

NTV Spor 10.07.2014 - 14:52
"Sürprize mahal vermemeliyiz"

Anadolu Efes, İspanya'nın Barcelona kentinde yapılan kura çekimi sonrasında Real Madrid (İspanya), Zalgiris Kaunas (Litvanya), Nizhny Novgorod (Rusya), Dinamo Bianco (İtalya) ve eleme turundan gelecek bir takımla A Grubu'nda yer aldı.
     
Eşleşmeler hakkında açıklamalarda bulunan Özerhun, yaptıkları transferlerle yeni bir takım kurduklarına değinerek, "Gruptan oldukça memnunum.Yeni bir takımız. Önümüzdeki süreçte takımımızda birbirine alışması gereken  birçok oyuncu var. Böyle bir süreçte ilk turda elenmek gibi bir sürprize mahal vermemeliyiz" diye konuştu.
     
Elemelerden büyük ihtimalle Rusya'nın Unics Kazan takımının geleceğini savunan Engin Özerhun, "Grubumuza elemelerden de bir takım gelecek. Bu takımın Unics Kazan olma ihtimali yüksek. Kazan iyi bir takım. Bu takdirde iki Rusya ve bir Litvanya deplasmanına gideceğiz. Bu tarz deplasmanlar her zaman zorludur. Buna karşı dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...