"Barcelona'dan ayrılmayacağım"

Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Dani Alves, takımda kalma kararı aldığını söyledi. Alves, futbolculuk kariyerini noktaladığında Barcelona tarihinin en başarılı isimleri arasında anılmak istediğini ifade etti.

NTV Spor 22.08.2014 - 16:17
"Barcelona'dan ayrılmayacağım"

Ağustos ayının başında adı Liverpool'la anılan Barcelonalı savunmacı Dani Alves, takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

Düzenlenen bir basın toplantısında konuşan 31 yaşındaki deneyimli yıldız, futbolculuk kariyerini noktaladığında Barcelona tarihinin başarılı isimleri arasında anılmak istediğini ve bunun için biraz daha zamanı olduğunu söyledi.

"YENİ TRANSFERLERLE DAHA GÜÇLÜYÜZ"
"Barcelona'dan ayrılmayacağım" diyen yıldız oyuncu, "Burada 6 sezon geçirdim, pek çok başarı elde ettim. Bir gün Victor Valdes ve Carles Puyol'un yaptığı gibi kariyerimi noktalamam gerekecek. Ancak henüz o günün geldiğini düşünmüyorum. Ayrıldığımda Barcelona'nın en iyi oyuncularından biri olarak anılmak istiyorum ancak henüz böyle hissetmiyorum. Daha başarılı olabilmek için takım olarak kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Benim için de aynısı geçerli. Yeni transferlerle artık daha güçlüyüz" dedi. 

Barcelona'nın yeni transferi Luis Suarez hakkında da konuşan Dani Alves, Uruguaylı yıldızın takıma katkı sağlayacağından emin olduğunu belirtti. Alves, Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men edilen Suarez'le ilgili "Futbolcular kendilerini kontrol etmek zorunda. Ancak Suarez'in özgün bir karakteri var. Ne olursa olsun bundan vazgeçmemeli" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...