"Hocamız bu takım için ölür"

Dirk Kuyt, taraftarlardan takım için destek çağrısında bulunurken; İsmail Kartal'a destek çıktı.

NTV Spor 25.10.2014 - 21:44
"Hocamız bu takım için ölür"

Gençlerbirliği galibiyetini değerlendirerek sözlerine başlayan Dirk Kuyt, "Maça iyi bir şekilde çalıştık. Takım, zor zamanlar yaşıyor. Her zaman galibiyet için savaşıyoruz, savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Performansının geçen yıldan düşük olduğu eleştireleri üzerine Dirk Kuyt, "Taraftarların ne kadar fanatik olduklarını biliyorum. 3 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Ben de bazen basını takip edip, gazeteleri okuyorum. Fanatik taraftarlarımıza bir şey demek istiyorum. Basının her dediğine inanmayın. Bu takım çok iyi çalışıyor. Bu takımın antrenmanlarını izlerseniz veya geçen hafta antrenmanlarımızı izleyen başkanımız, bu takımın savaştığını gördü" diye konuştu.

"BU ADAM BU TAKIM İÇİN GEREKİRSE ÖLEBİLECEK BİR ADAM"
2. golün ardından koştukları İsmail Kartal'la ilgili de konuşan Hollandalı futbolcu, "Hocamız ve ekibi çok iyi çalışıyor. O da eskiden Fenerbahçe futbolcusuydu. Daha önce Fenerbahçe yardımcı antrenördüydü. Hocamız, takım için çok çalışıyor. Takımı başarıya götürmek için çalışıyor. Ve taraftarların desteğini hakediyor. Bu adam bu takım için gerekirse ölebilecek bir adam.
Taraftarımız elimizden gelenin en iyisini yapmamızı istiyor. Tüm taraftarlarımız her şeyin en iyisini hakediyor. Ama taraftarlarımaz mesajım şu ki birlik ve beraberlik olmalıyız. Kimsenin takım için kötü yorum yapmalarına izin vermesinler. Bir arada kalalım, ve tekrar şampiyon olacağız.

Sayfa Yükleniyor...