Prandelli millilerden memnun

Galatasaray'da milli takımlara giden oyuncuların sakatlık yaşamaması, Trabzonspor maçı öncesi teknik direktör Cesare Prandelli'yi sevindirdi.

NTV Spor 17.11.2014 - 16:26
Prandelli millilerden memnun

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, milli takımlarda oynayan 12 futbolcusunun performansını yakından takip etti. 6'sı A Milli Takım, 2'si de Ümit Milli Takım olmak üzere 8 oyuncu Türkiye adına forma giydi.

Sarı kırmızılılarda Semih Kaya, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan ve Tarık Çamdal Brezilya ve Kazakistan karşılaşmalarında aday kadroda yer alan isimlerdi. Semih Kaya'nın kadroya çağrıldığında hafif sakatlığı bulunuyordu ancak başarılı futbolcu kamptan iyi durumda döndü. Soğuk algınlığı geçiren Burak Yılmaz da iyileşti.

Galatasaray adına Alperen Uysal ve Emre Can Coşkun da Ümit Milli Takım'da forma giydi.

Meksika ile oynanan hazırlık maçında Hollanda adına 110. maçına çıkan Sneijder, karşılaşma öncesi plaket ile ödüllendirildi. Yıldız futbolcu karşılaşmada attığı klas gol ile göz doldurdu.

Portekiz Ümit Milli Takımı ile İngiltere karşısında asist yapan Bruma da performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Uruguaylı Muslera, penaltıara giden maçta Kosta Rika'ya mağlup oldu. İsviçre'nin Litvanya'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada forma giyen Dzemaili ise oynadığı futbol ile alkış aldı.

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, Cumartesi günü TT Arena'da oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde futbolcuların performanslarını yakından takip ederek, oyuncularını tek tek kutladı. Kritik karşılaşma öncesi herhangi bir sakatlık yaşanmaması da İtalyan teknik adamın kadro seçeneği anlamında elini güçlendirdi.

Sayfa Yükleniyor...