"Beşiktaş intikam almak isteyecek"

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool'un son durumunu SKY Sports Muhabiri Vinny O'Connor, NTV SPor'a yorumladı. Beşiktaş'ın Liverpool karşısına intikam duygusuyla çıkacağını kaydeden O'Connor, Liverpool'un İstanbul'da harika anıları var. Avrupa Ligi'nde başarılı olmak isteyecek" dedi.

NTV Spor 16.12.2014 - 14:48
"Beşiktaş intikam almak isteyecek"

Vinny O'Connor, Liverpool Menajeri Brendan Rodgers'ın Bournemouth'la oynayacakları Lig kupası Çeyrek Final maçı öncesi düzenlediği basın toplantısının ardından NTV Spor canlı yayınına bağlandı. Rodgers'ın Beşiktaş maçına da değindiğini kaydeden O'Connor, Rodgers'ın, "Avrupa Ligi, Liverpool için çok önemli hale geldi. Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra ilk dörde girmemiz çok zor. İlk olarak Bournemouth maçını kazanıp,  haftasonundaki Arsenal maçına özgüvenle çıkmak istiyoruz. Arsenal'i yenmek zorundayız" dediğini aktardı.

Rodgers'ın Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise de, "Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek Liverpool için çok önemli. Şampiyonlar Ligi yolu da Avrupa Ligi'nden geçiyor. Bunun için Avrupa Ligi'nde başarılı olmak zorundayız. Beşiktaş maçı da Şubat ayında oynanacak ve ilk olarak o maçı geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Vinny O'Connor, Liverpool'un İstanbul'daki Milan maçına da değinirken, "Liverpool'un Olimpiyat'ta harika anıları var. Milan karşısında 3-0 geri düşmelerine karşın maçı 3-3'e getirip daha sonra Şampiyonlar Ligi'ni kazandılar. Kaptan Steven Gerrard o maçta da oynadı. Tabii ki Beşiktaş'ı 8-0 yendiklerini de hatırlatmak gerekir. Beşiktaş intikam almak isteyecektir" yorumunu yaptı.  

Bu sezon Liverpool'un ligde kötü gittiğinin hatırlatılması ve Brendan Rodgers'in koltuğunun tehlikede olup olmadığıyla ilgili olaras ise O'Connor, "Liverpool'un sahipleri Rodgers'tan hafif hafif rahatsız olduklarını dile getirdiler. Ancak Rodgers'ın Liverpool'dan ayrılacağını düşünmüyorum. Sahipleri Rodgers'tan memnun. Suarez'in takımdan ayrılması takımı etkiledi. Sturridge'in dönmesiyle de işler yoluna girebilir. Suarez'in yerine gelen Balotelli de inanılmaz bir performans sergiliyior. Premier Lig'de henüz gol bile atamadı. Ara transfer döneminde bazı mevkilere yapılacak transferler takımın durumunu değiştirebilir. Ancak Rodgers'ın ayrılacağı beklenmiyor " dedi.

Sayfa Yükleniyor...