"Bu kadar pozisyonu Beşiktaş'a vermedik"

Skibbe, Rizespor yenilgisini 3 nedene bağladı: İlk dakikalarda yedikleri iki gol, kırmızı kart ve geçen haftaki Beşiktaş galibiyeti...

NTV Spor 28.02.2015 - 19:43
"Bu kadar pozisyonu Beşiktaş'a vermedik"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Rizespor maçına çok kötü başladıklarını vurguladı.
 
Bu mağlubiyetin kendilerine hayal kırıklığı yaşattığını ifade eden Skibbe, "İlk dakikalarda yediğimiz iki gol ve kırmızı kart bizi çok üzdü, mağlubiyete sürükledi. İkinci yarıda mücadeleyle savaşmaya çalıştık. Rakip daha iyiydi. Rizespor'u tebrik ediyorum, hak ettiler. Bir sefer 3-0 kaybedelim, 3 kez 1-0 kaybedeceğimize. Bursaspor maçında bunu telafi etmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Skibbe, bir gazetecinin, "Beşiktaş galibiyeti futbolcuların motivasyonunu azalttı mı?" sorusu üzerine, "Ben de öyle düşünüyorum. Galibiyetle bir takım yükselmeye geçer, motive olur ama sahada ne olacağını bilmesi gerekiyor. İlk 15 dakikada Rizespor'un girdiği pozisyonlara Beşiktaş 90 dakika girememişti. Bu, takım olarak yanlış yaptığımızı gösteriyor. Beşiktaş'a karşı olanın tam tersini yaptık" ifadesini kullandı.

Alman teknik adam, Lawal'ın kırmızı kartını kendisi ile maçtan sonra konuştuğunu ve pozisyonu televizyondan izlediğini anlattı. Lawal'ın, topu korumak için kollarını açtığını söylediğini aktaran Skibbe, "Karşı rakibe vurmak istemediğini kesinlikle söyledi. Biz de pozisyonda gördük rakibe dokunduğunu. Hakem yönünden bakılınca verilebilecek kırmızı kart ama oyuncuya suçlamada bulunamayız bilerek yaptığı yönünde" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...