Tur teklere kaldı!

Davis Cup'ta çiftler maçını kaybeden Türk Erkek Milli Takımı, Belarus karşısında 2-1 geriye düştü. Millilerimizin turu geçebilmesi için kalan 2 tekler maçını da kazanması gerekiyor.

NTV Spor 18.07.2015 - 16:22
Tur teklere kaldı!
Türk Tenis Erkek Milli Takımı, Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2. Grup 2. Tur'da eşleştiği Belarus ile oynadığı çiftler maçını kaybederek 2-1 geriye düştü.
     
Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde, Barış Ergüden-Anıl Yüksel çifti, Max Mirnyi-Sergey Betov ikilisiyle karşılaştı. Belarus ekibi, karşılaşmayı 6-2, 6-1 ve 6-4'lük setlerle 3-0 kazandı.
 
İlk gün maçlarında Marsel İlhan'ın Egor Gerosimov'u 3-2, Dzmitry Zhyrmont'un ise Cem İlkel'i 3-1 mağlup etmesiyle 1-1 eşitlik oluşan turnuvada ikinci gün maçları sonunda Belarus 2-1 öne geçti.
     
Marsel İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel'den oluşan Milli Takımımızın Belarus karşısında turu geçebilmesi için son gün oynanacak 2 tekler müsabakasını da kazanması gerekiyor.
      
Organizasyonun son gününde bugün önce Marsel İlhan-Dzmitry Zhyrmont maçı oynanacak. Marsel bu maçı kazanırsa turu geçen takımı Cem İlkel-Egor Gerosimov tekler müsabakası belirleyecek. Marsel kaybederse İlkel-Gerosimov maçı oynanmadan Belarus turu geçecek.
 

Sayfa Yükleniyor...