Musa sakatlandı

Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Çift kale maçta sakatlanan Musa Nizam, çalışmayı tamamlayamadı.

NTV Spor 25.07.2015 - 22:20
Musa sakatlandı
Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Almanya'nın Trier kentinde hazırlıklarını sürdürdü.
     
Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanına sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ile Özer Hurmacı, katılmadı. M'bia ve Deniz Yılmaz ise takımdan ayrı çalıştı.
     
Sağ ayak parmağından sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ile bel spazmı geçiren Özer Hurmacı'nın kamp yapılan otelin kondisyon salonunda çalıştıkları bildirildi.
     
Çift kale maçta sakatlanan Musa Nizam, çalışmayı tamamlayamadı. Sağ arka adalesinde sertlik oluşan futbolcu, tedavisi yapıldıktan sonra otele getirildi. Futbolcunun durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı
     
Antrenmanın sona ermesinin adından Aytaç, Uğur, Cavanda, Erkan, Soner ve Aykut dar alanda pas çalışması yaptılar. Bu çalışmada topu yere düşüren oyuncuya şaka yoluyla tokat cezası verildi.
     
HAZIRLIK MAÇI
Trabzonspor, kampın 9'uncu gününü hazırlık maçıyla geçirecek. Bordo-mavililer, Almanya'nın Bölgesel Lig takımlarından Eintracht Trier takımıyla TSİ 20.00'de Trier Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...